Byggtjänster

Totalentreprenad

Våra  totalentreprenader omfattar allt från renoveringar och nybyggnation till privatpersoner, företag och industri.

Från ritning till färdigställande av  byggnad, vi tar hand om allt tillsammans med vårt breda  nätverk av samarbetspartners, inklusive behöriga el-, VVS- och ventilationstekniker. 

Köksrenovering / Nytt kök

 Tillsammans med dig planerar vi ditt drömkök. Vi ritar, beställer och monterar inredningen från någon av våra  många köksleverantörer.

Innan vi går vidare med slutlig finish och kvalitetskontroll, har våra behöriga samarbetspartners inom el och VVS också utfört sitt arbete

Badrumsrenovering / Nytt badrum

Tillsammans med dig planerar vi ditt badrum för ev. ny placering av golvbrunn och porslin.  Vi ritar, beställer och monterar inredning, klinkar och kaklar ytskikt från önskade leverantörer. 

Våra behöriga samarbetspartners inom el, VVS och våtrum gör sitt arbete innan vi avslutar med finish och kvalitetskontroll,

 

Isolering / Tilläggsisolering

Sänk dina energikostnader och skapa en mer bekväm inomhusmiljö med våra isoleringslösningar. Vi är experter på all typ av isolering och betjänar företag, privatpersoner och industriella kunder.

Våra tjänster omfattar isolering av golv, väggar och tak. Vi erbjuder även sprutisolering för golv, väggar, tak och vindar. 

Tak- & Fasadrenovering

Kontakta oss idag för att få ett kostnadsfritt besök med professionell rådgivning och  offfertförslag.

Vi anpassar våra tjänster efter dina önskemål och hjälper dig med ditt tak- och fasadproblem.

Målning

Våra måleritjänster är tillgängliga för både hemmet och företaget. Vi utför väggmålning inomhus såväl som fasadmålning. Vi använder hållbara färger för att säkerställa att resultatet är både vackert och långvarigt.

Kontakta oss gärna för att diskutera dina målningsbehov och för att få en kostnadsfri offert. 

Altanbygge & Trädgårdsanläggning

Vi tar hand om allt från att skissa på din drömaltan till att skulptera din trädgård. Oavsett om det är för ditt hem, ditt företag eller industriprojekt, erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar dina behov.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och låt oss förverkliga dina trädgårds- och altandrömmar. Vi skapar utomhusutrymmen som du kommer att älska att spendera tid i.

Kontakta oss idag för att diskutera ditt nästa projekt och låt oss tillsammans bygga för framtiden!

Kontakta oss

Beskriv ditt ärende nedan eller kontakta oss på telefon: 076 776 54 45.